Louis Tomlinson ka konfirmuar se “One Direction” po ribashkohet.

Derisa promovoi projektin e tij të ri, ylli zbuloi se do të bashkohet me ish-shokët e grupit Harry Styles, Niall Horan dhe Liam Payne.

“Do të ishte shumë e vështirë për secilin prej nesh të themi jo”, tha Louis. “Unë ndjehem si një vëllai madh për të gjithë djemtë”.

“Kur shoh video të Niall duke performuar në një stadium ose Harry duke qëndruar pranë njerëzve, unë thjesht ndjehem krenar, është e mahnitshme”.