Olta Gixhari është padyshim një ndër aktoret shqiptare, e cila më tepër se kushdo provokon me hiret e saj.

Këtë herë aktorja ka publikuar në rrjete sociale një video në të cilën shfaqet shtrirë në shtrat dhe tregon ritualin e shkurtër sapo ngrihet nga krevati.

Olta nuk ka harruar të ekspozojë këmbët e saj seksi. Aktualisht ajo gjendet në Prishtinë për PriFest.

Global