Aktori Fatmir Spahiu i njohur për ne në rolin e Okit nga seriali ‘Kafeneja Jonë’, ka hapur arkivat dhe gjeti një imazh nga fëmijëria.

Në fotografinë e publikuar në rrjete sociale, Oki duket krejtësisht ndryshe, por gjithsesi një fëmijë i lezetshëm me ‘mrrola’ në fytyrë.

“Nuk eshte Gareth Balle kur ka qene i vogel, por une…” ka shkruar Fatmiri në Instagram.

Në fëmijëri Oki duket se ka qenë fëmijë jo shumë i shëndoshë për nga pesha, pasi tashmë e njohim si shumë të shëndoshë.