Sot moti disi i vrenjtur në bregdetin e Durrësit është mbase koha perfekte për çiftet e reja të qëndrojnë vetëm në shoqërinë e njëri-tjetrit pa u bezdisur nga personat që i vëzhgojnë.

Mbase ky mendim është keqkuptuar disi nga një çift të rinjsh të cilët kanë marrë vëmendjen e të gjithë pushuesve me lëvizjet e tyre aspak etike për një plazh publik.

Vajza i ka hipur sipër partnerit të saj i cili gjendet i shtrirë në shezlong dhe performon disa lëvizje provokuese e joshëse trup më trup.

Skena është komentuar si e papërshtatshme nga të pranishmit të cilëve iu është dashur të shohin çiftin e ri të cilët nuk e vrasin mendjen shumë nëse dikush po i vëzhgon.