Kjo vajzë nga 14 vite që nuk pret flokët të cilat i ka 1.8 metra të gjata.

Bukuroshja ruse Daria ka flokë  të trashë dhe të shëndetshëm deri tek kyçi i këmbës, të ngjashëm me karakterin imagjinar. 

27-vjeçarja, e cila jeton në qytetin Barnaul, ka thënë se nuk do t’i shkurtojë flokët e saj të gjatë derisa të arrijnë deri në fund të këmbëve.

Daria filloi që ti rrisë flokët në moshën 13-vjeçare, kur një shok vuri bast me të duke i thënë që nuk mund t’i rriste flokët mjaftueshëm sa për të bërë bishtaleca.

 

Global