Tatuazhet gjithmonë kanë qenë një trend mjaft i ndjekur. Shumë njerëz dëshirojnë të kenë një tatuazh kuptimplotë dhe ta bëjnë atë në një vend perfekt.

Vitet e fundit janë shtuar shumë tatuazhet në çdo pjesë të trupit, por ata më të përfolurit dhe që njerëzit kanë kuriozitet për t’i parë janë në zonat intime.

Edhe disa personazhe shqiptare kanë bërë tatuazh në zonat intime dhe kjo gjë kuriozon më tepër publikun. Zakonisht zonat intime janë vende shumë të veçanta, por domosdoshmërisht thuhet se duhet të zgjedhësh një tatuazh të përshtatshëm, por gjithsesi mund të themi se kjo tashmë bëhet në çdo vend në trup shkruan blitz.al

Ndër të parat që ka bërë një tatuazh në zonë intime ka qenë Najada Konomi, e njohur si Noçja e “Big Brother 1”. Madje për shkak të tatuazhit në mes të gjoksit ajo quhej edhe “Noçja e shqiponjës”. Më pas, me kalimin e viteve, tatuazhet në zonat intime nuk ishin më një tabu apo diçka e ndaluar, kush ka dëshirë e bën një të tillë dhe kaq.

Tashmë kemi kuptuar se disa prej personazheve tona i adhurojnë tatuazhet dhe madje e kanë një të tillë edhe në zona delikate, të cilin e ekspozojnë edhe në plazh.