Luana botës së televizionit ju fut qysh me pjesëmarrjen në emisionin investigativ ‘Fiks Fare’ ku luana ishte balerinë, shkruan Kosovarja.

Luana në mënyrë graduale  ju qasë botës së spektaklit por ashtu ditë pas ditë pamja e saj pësonte ndryshime dhe sa vinte duke u zbukuruar nga ajo brunja që ishte përkrahë prezantuesve të ‘Fiks Fare’. Luana befasishëm u shndërrua një vajzë që të lë me gojë hapur si për linjat përfekte po ashtu edhe ndryshimi në fytyrë është pothuajse larg asaj Luanës së fillimit të saj në kontakt me televizionin.

Luana kuptoj se mund të ja dal edhe në muzikë ajo tashmë numëron disa këngë së fundmi erdhi me këngën ‘Benzina’ ku video klipi të kënaq syrin me pamjen. Por nga ana e vokalit Luana u kritikua sepse është larg asaj që duhet disponuar.

E komentuar dhe merre vëmendjen e madhe çdo veprim i saj, sot më anë të një video që e përcjell një refren të këngës ‘Benzina’ ka provokuar mjaft ku ka fokusuar vetëm buzët të cilat janë mjaft joshëse.  Më poshtë sjellim videon dhe kujtojmë se si ishte ne fillimet Luana.