Instagrami nuk është thjeshtë një platformë për shpërndarje to fotografive, është edhe formë komunikimi
Ky trend vizual gjithashtu është bërë një vegël për përfitim parash nga të famshmit, njerëzit me influencë si dhe firmat e shumta.

A keni ndonjë ide se sa fitojnë më të famshmit në Instagram nga kjo platformë sociale? Ne kemi! Bazuar në informacionin publik, si dhe informacionin e brendshëm të HopperHQ, është ndërtuar një listë e “Pasanikëve të Instagramit”, që do tu lënë me gojë hapur.

Ja top 10 fituesit më të mëdhenj të parave nga Instagrami. Shumat e cekura vlejnë për vetëm një postim që ata bëjnë në këtë platformë:

Selena Gomez – 122 milionë përcjellës – $550,000 për postim

Kim Kardashian – 100 milionë përcjellës – $500,000 për postim

Cristiano Ronaldo – 104 milionë përcjellës përcjellës – $400,000 për postim

Kylie Jenner – 95 milionë përcjellës – $400,000 për postim

Kendall Jenner – 81.7 milionë përcjellës – $370,000 për postim

Khloe Kardashian – 68 milionë përcjellës – $250,000 për postim

Kourtney Kardashian – 57.8 milionë përcjellës – $250,000 për postim

Cara Delevingne – 40.4 milionë përcjellës – $150,000 për postim

Gigi Hadid 34.7 milionë përcjellës – $120,000 për postim

Lebron James – 30.7 milionë përcjellës – $120,000 për postim

Ndërsa njerëzit me influencë që paguhen më së shumti nga Instagram janë kjo listë në vazhdim:

Huda Kattan – 20.5 milionë përcjellës – $18,000 per postim

Cameron Dallas – 19.8 milionë përcjellës – $17,000 per postim

Jen Selter – 11.3 milionë përcjellës – $15,000 per postim

Zoella – 11.1 milionë përcjellës – $14,000 per postim

Nash Grier – 10.2 milionë përcjellës – $13,000 per postim

Chiara Ferragni – 9.7 milionë përcjellës – $12,000 per postim

Julie Sarinara – 4.6 milionë përcjellës – $10,000 per postim

Aimee Song – 4.6 milionë përcjellës – $9,000 per postim

Danielle Bernstein – 1.7 milionë përcjellës – $7,000 per postim

Liz Eswein – 1.3 milionë përcjellës – £6,000 per postim.