E bukur e tërheqëse në çdo paraqitje është aktorja e njohur, Beren Saat e tek ne e njohur me emrin “Fatmagyl” apo edhe “Kosem”.

Ajo është shumë e veçantë në stilin e saj të aktrimit, kështu duke u bërë një ndër aktoret më të kërkuara në Turqi.

Por, pamja e saj të bën të shtrosh një varg pyetjesh e ndër këto pyetje sigurisht që do të jetë edhe mosha e saj. A thua sa vjet ka aktorja Saat? Pasi që ajo duket shumë e re dhe e freskët.

Për Beren vitet kanë ndaluar në të 20-at, ani pse aktorja tani është 33 vjeçare