Këngëtari latin është një nga meshkujt më të preferuar dhe më sexy të momentit.

Hiti i tij që pushtoi botën ‘Despasito’ e bëri Luis Fonsin një emër super të njohur jo vetëm për  Amerikën Latine.

Ai njihet si këngëtari i baladave dhe ky ishte një nga shpërthimet e tij më të rralla., shkruan Express.

Por Fonsi nuk është ai që shohim sot. Fotot e tij të para disa vite tregojnë se ai nuk ka bërë revolucion vetëm në muzikë por dhe në pamjen e tij, shkruan Express.

Shikoni si dukej Fonsi para se të bëhej i famshëm dhe kur ishte ende në krahët e aktores Adamari Lopez.