Të gjithë kur shkojmë në palzh kemi nevojë të freskohemi në këto ditë të nxehta.

Dhe natyrisht një nga alternativat më të mira është konsumimi i lëngjeve, pijeve freskuese apo edhe birrave.

Ka qenë një i ri fierak i cili ka habitur të gjithë pushuesit në plazhin e Semanit në Fier me veprimin e tij.

Ai ia ka shërbyer birrën një mikut të tij nëpërmjet dronit. I riu i cili quhet Klaudio Prifti kryen aktivitete të ndryshme me dron, dhe me sa duket kjo është risia e tij më e re.

Ju ftojmë në vijim të ndiqni videon.