Dikur Nora Istrefi ishte shoqe e mirë me Fjolla Morinen, por edhe me Zanfina Ismailin, megjithatë shoqëria e tyre u shpërbë

Kjo ndodhi sidomos kur Nora nisi ta pushtoj tregun muzikor shqiptar. Prej asaj kohe, dy shoqet më nuk kaluan shumë kohë së bashku, ndërkohë që ato ishin në një shkollë e në një lagje.

Këngëtarja Istrefi gjithashtu ishte mike e mirë me Leonora Jakupin, nën shoqërinë e të cilës nuk shihet më, shkruan “Kosovarja”.

Leonora tani shoqërohet në mënyrë intensive me politikanen Ganimete Musliu.

Dyshen mbi të gjitha i bashkon Drenica, pasi pak e vështirë të mendojet një shoqëri tejet e afër mes një këngëtare dhe një politikane.