Këngëtarja Nora Istrefi në paraqitjet e saj të fundit ka mahnitur publikun.

Përveç në klip, bashkëpunim ky me bashkëshortin e saj Robertin, Nora po vazhdon të jetë provokative edhe në paraqitjet e saj skenike para një numri të konsiderueshëm njerëzish.

Së fundmi ka publikuar disa pamje nga atmosfera që ka krijuar në Prizren dhe Ferizaj.