Deshëm e s’deshëm, paratë janë elementare për një jetesë të mirë dhe nganjëherë, jo gjithmonë, mund ta blejnë edhe lumturinë.

Kur paguhesh për punën që ke bërë, bota është e jotja.

E njëjta gjë ndodh edhe me njërin ndër reperët më të pasur shqiptarë. Edhe pse paratë s’janë problem për të, nga që ka një qëndrueshmëri financiare e këtë e tregojnë më së miri veturat që posedon, Noizy prapë është i lumtur sa herë që paguhet për punën që bën.

Global

Gëzimin e tij për këtë moment ‘madhështor’ e ka shprehur përmes një videoje në Instagram, ku shihet duke kërcyer nën ritme orientale. Ndërkohë përshkrimin që i ka bërë videos, është epik: “Unë, sa herë që paguhem, bëj kështu”, ka shkruar Rigels Rajku, siç edhe është emri i vërtetë i Noizyt.

T mobile In article [4]