Noizy është i njohur për jetën luksoze që bën

E tillë është edhe fotografia e fundit ku ai paraqitet për një makine super të shtrenjtë siç është një Ferrari.

Ai ka bërë këtë foto sonte dhe e ka postuar nëpër rrjetet sociale.

E vetura e tij me ngjyrat kuq e zi ka bërë që ai të merr komente të ndryshme dhe interesante.

Noizy dihet se ka një koleksion makinash të shtrenjta, të cilat shpesh i kemi parë edhe nëpër videoklipet e tij.