Njihuni me supermakinën e re të ushtrisë së Amerikës që nuk punon me karburant (VIDEO)

Spread the love

Kompania e prodhimit të makinave “General Motors” në SHBA kanë hedhur në treg një model të ri.

Bëhet fjalë për “Chevrolet Colorado ZH2”. Ky model është një prodhim i posaçëm vetëm për forcat ushtarake amerikane.

E veçanta e kësaj makine është se është gjenerata e parë e makinave që përdoren nga ushtria që kanë motor krejtësisht elektrik.

Ndërkohë që veç motorit elektrik, kjo makinë mund të punojë dhe me hidrogjen, karburant që përdoret për avionë.


Spread the love