Dua Lipa nuk është e vetme në familje. Ajo është motra e Rina dhe Gjin Lipës.

Këngëtarja që po bën karrierë të suksesshme ndërkombëtare ka ngjashmëri të madhe me dy të vegjlit e familjes.

Babai i tyre, Dukagjini i ka publikuar në një foto ku motrat shihen duke ia shprehur dashurinë vëllaut