DROP është hotel i lëvizshëm me formë organizike, i projektuar nga kompania in-Tenta që të vendoset në ambiente dhe terrene të ndryshme në natyrë.

Hoteli është një konstruksion prej çeliku dhe druri, i cili montohet në atë mënyrë që të shmanget kontakti me tokën duke iu përshtatur kështu çfarëdo terreni.

Në dizajn janë përdorur dritaret sferike transparente, që mund të hapen plotësisht për të sjellë mysafirët në kontakt të drejtpërdrejtë me natyrën.

Për nomadët modernë, këto eko-dhoma jo vetëm që janë të qëndrueshme, por çuditërisht edhe të rehatshme për t’u integruar në mënyrë të përkryer në peizazhet mahnitëse që ofron natyra.

Prandaj, DROP është i përshtatshëm për të gjithë ata që ka dëshirë të zjarrtë për natyrën dhe dëshirojnë t’i kalojnë disa ditë larg zhurmës urbane.