Një nënë që ka një të dashur sa gjysma e moshës së saj, e ka pranuar që është një nga gratë që ulërit shumë gjatë seksit, megjithatë ajo thotë se nuk ndjehet e turpëruar për këtë gjë.

Olga Valerio, 49 vjeç, nga Nju Jorku ka shkaktuar bezdi të madhe të fqinjët e saj, për shkak se bën zhurmë të madhe gjëtë aktit seksual, transmeton portali arbresh.info

I dashuri i saj Byron Perez, 26 vjeç, ka theksuar se shpesh herë gjatë natës marrin ankesa nga fqinjët e tyre në Broolyn.

Fqinjët menduan se zhurma vinte për shkak të grindjeve, por doli të jetë e kundërta. Vetëm për tre muaj ata kanë marrë dhjetra ankesa.

Olga dhe dashnori i saj, nuk u vunë në faj për një kohë të gjatë, pasi shumica mendonin që zhurma duhet të shkaktohej për shkak se vajza e Olgës, 31 vjeçarja Dahiana Valerio, është pjesërisht e shurdhër.

Ajo ka thënë se nuk ka asgjë të keqe për të shfaqur pasionet në dhimën e gjumin, mëgjithëse ajo u trondit kur kuptoi se raportimet për prishje të qetësisë ishin bërë lajm.

“Është e natyrshme, është normale, nuk kam menduar kurrë se kjo do të ndodhte, por kjo ndodhi, nuk e dija se po bënim  me zë të lartë!”, ka thënë ajo për Nju Jork Post.

Olga dhe i dashuri i saj janë në lidhje të gjatë  gati 5 vjeçare