Moderatorja e njohur Arbana Osmani edhe pse ka shumë vitë në ekran, është një ndër personazhet e cila jetën e saj private e ka mbajtur gjithmonë larg vëmendjes mediatike.

Ajo nuk na e ka prezantuar asnjëherë me bashkëshortin dhe djalin e saj Jonin. Por faqja “Dua të bëj të lumtur”, na njeh me dy vëllezërit e moderators së njohur.

Në një foto mjaft të bukur, Arbana shihet në mes e ulur së bashku me dy vëllezërit e saj brunë dhe mjaft simpatikë.