Melanie dhe Scott McClure janë një çift me fat, sepse ata mund të arrijnë të përjetojnë orgazmë thjesht duke u përqafuar.

Çifti i martuar thonë se kanë përjetuar 18 orë orgazma nga përqafimet, që thjesht si frymëzim kishin dashurinë, frymën, vallëzimin dhe nga kushtet atmosferike.

Ata pretendojnë se mund të arrijnë orgazmë edhe nëse njëri nga ta është në dhomën tjetër, sepse sipas tyre është dashuria që sjell orgazmën.

Melanie dhe Scott, të cilët janë martuar për tetë vjet, duan që të gjithë të njihen me metodën e tyre.

Ata praktikojnë një metodë të lashtë të Tantrës, e cila është e bazuar në joga dhe që për qëllim ka përdorimin e energjisë seksuale.