Njësitet speciale sot në mëngjes kanë zbarkuar në fshatin Llojan të komunës së Likovës në kërkim të një personi të dyshuar, informon INA.

Banorë të fshatit theksuan se nga ora 07:00 e mëngjesit ka prani të shtuar të policisë dhe se po kryhen bastisje në një shtëpi.

“Janë këtu nga mëngjesi dhe se po kryejnë bastisje. Jemi të hutuar se çfarë po ndodhë, por më vonë kuptuam se po kërkohet një person”, theksoi një banor i Llojanit.

Nga burime jozyrtare të MPB theksohet se autori është i dyshuar për kryerje të veprave dhe përfshirje në aktivitete të paligjshme