Një klip i tmerrshëm tregon një njeri largon nga goja e peshkut një parazit që ishte futur aty dhe po ushqehej me të.

Një nga krijesat më të çuditshme që ekziston, e njohur si ngrënia e gjuhës, ka hyrë në trupin e peshkut përmes grykave të tij, transmeton lajmi.net.

Më pas personi tenton që të largojë këtë parazit nga brendësia e peshkut, por gjërat përkeqësohen kur paraziti i shtrëngon enët e gjakut në gjuhën e peshkut, mirëpo ai në fund arrinë të largojë këtë krijesë interesante nga peshku.

Ajo përpiqet përsëri të kapet për peshku edhe pse tashmë gjendet jashtë tij.