Një nga moderatoret më të dashura dhe të preferuara nga publiku shqiptar është padyshim Arbana Osmani.

Albana shquhet gjithashtu për tipin pa komplekse dhe natyrën shumë të gjallë që ka.

Moderatorja aktualisht ndodhet me pushime në Maltë nga ku ka postuar një foto që i ka mahniturtë gjithë ndjekësit.

Ajo ka vizituar sot parkun e delfinëve dhe ka bërë një foto të mrekullueshme duke puthur një delfin. Albana e ka treguar gjithnjë se i adhuron kafshët.