Ky ndoshta është propozimi më i mirë që është bërë ndonjëherë, por edhe pak i frikshëm, sidomos për vajzën që në fund pranoi.

Një video që është publikuar në youtube e rrjete sociale, shfaq një çift në një avion në të cilin mashkulli i propozon martesë të dashurës së tij.

Por, ajo ishte kaq e frikësuar dhe i tha idiot, por në fund përgjigja e saj ishte PO, dhe u emocionua shumë, transmeton Klan Kosova.

Shikojeni videon e mëposhtme: