Oficerët e policisë kanë rrethuar një shtëpi në Pemberton Way, Oldham pasi morën raportime që një person ka marrë peng njerëz.

Mendohet që një grua me dy fëmijët e saj është marrë peng, transmeton portali arbresh.info.

Fqinjët thonë se një foshnje dhe fëmijë ishin brenda kur sulmuesi hyri.

Global

Shtëpinë në afërsi janë evakuuar si parandalim, pasi situata me policinë ka hyrë në orën e tetë.

Rrugët janë mbyllur me kordon, ndërsa në vendin e ngjarjes ndodhen edhe zjarrfikësit.

T mobile In article [4]