Në organizim të Këshillit euroatlantik të Maqedonisë sot në Shkup do të mbahet evenimenti njëditor “Një-për-një-debat me ndihmës sekretarin e përgjithshëm të NATO-s për diplomaci publike, ambasadorin Ildem Taçan.

Pas përfundimit të pjesës zyrtare të evenimentit, siç njoftojnë nga Këshilli euroatlantik i Maqedonisë, do të mbahet takim me dyer të mbyllura me ambasadorin Ildem, në të cilin do të marrin pjesë edhe përfaqësues të sektorit joqeveritar dhe të korit diplomatik.