Këngëtarja Rita Ora dhe nëna e saj, Vera Ora, kanë një ngjashmëri të hatashme mes vete. Këtu vlen krye e kryekëput thënia: Më bëj nënë të të ngjaj. Ato duken shumë të ngjashme edhe tash, por një fotogra e dëshmon se nënë e bijë, vështirë dallohen. Jo vetëm bë pamje, por edhe në stil. Imazhi që Vera Ora ka publikuar në Instagram, ku krahason veten në rininë e saj me Ritën, e tregon më së miri se gjenet nuk zhbëhen dhe se Rita ka marrë shumë nga e ëma.