Nicole Scherzinger dhe i dashuri i saj tenist vazhdojnë të freskohen në ujërat e Mesdheut në këto ditë të nxehta.

E për të reduktuar vapën, këngëtarja 39-vjeçari zgjodhi në kredhjen e fundit në det një monokini të bardhë dhe transparent.