Niantic do të lëshojë gjithë potencialin e saj ndërsa ai afrohemi përvjetorit të parë të Pokemon Go.

Përveçse do të mbajë disa aktivitete në mbarë botën, kompania do të sjellë më në fund Pokemonët legjendar në lojën mobile.

Vezët e pokemonëve legjendarë do të gjenden kryesisht nëpër palestra dhe duke qenë se është një pokemon i fuqishëm do të jetë e vështirë të gjeni nga një sa herë që e vizitoni vendodhjen.