Burri i paemëruar nga India, e ka pësuar keq pasi e ngacmoi një dem me një shufër të gjatë.

Kafsha e ka goditur atë disa herë dhe më pas e ka kapur me brirë, për ta hedhur në ajër, transmeton Telegrafi.

Të pranishmit kanë provuar ta shpëtojnë, duke e qëlluar demin me gurë por e kishin të kotë.

Turma e njerëzve e kanë rrethuar atë, derisa më në fund demi u largua, duke e lënë me lëndime të konsiderueshme. /Telegrafi/