Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta ka filluar ta imitojë Barak Obamën. Ashtu si Obama në zyrën ovale, edhe Bejta pret fëmijë në zyrën e tij dhe bën çmos që t`i argëtojë.

“Dashuria e kryetarit Bejta ndaj fëmijëve bëri që Genti menjëherë ta ndjejë afërsinë dhe lirinë me bashkëveprimtarin dhe bashkmendimtarin tim, udhëheqësin e qytetit të Gostivarit” , shkruan Kasam Selimi gazetar i cili tani punon edhe në Zvciër duke u pranuar edhe nga UEFA si gazetar sportiv për të raportuar për ndeshjet që do të luhen në Zvicër.