Kryetari i komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta sot ka falenderuar drejtorin e NP Rrugët e Maqedonisë, Gajur Kadriun për mbështetjen  e madh për asfaltimin e rrugëve në Gostivar.

“Mirënjohje punëtorëve që po kujdesen për asfaltimin e rrugës Turçan i madh – Llakavicë. Falenderoj dhe drejtorin e NP Rrugët e Maqedonisë, z. Gajur Kadriu dhe qeverinë e Maqedonisë për mbështetjen e tyre !” ka shkruar Bejta

Ndryshe NP Rrugët e Maqedonisë, pas shumë punimeve në Haraçinë do të vazhdojë të asfaltojë edhe në Hasanbeg ku vitin e kaluar vërshimet dëmtuan rrugët në këto fshtra shqiptare.

 

T mobile In article [4]