Nga ora 8 nesër pa ujë do të jenë banorët e rrugës “Nikolla Vapcarov” dhe objekti i Ministrisë së Drejtësisë, njoftoi Qendra rajonale për Menaxhim me Kriza, duke iu referuar njoftimit nga “Ujësjellësi dhe kanalizimi”.

Arsye për ndërprerjen është ndryshimi i mbyllësit nga f – 6/4 mm në rr.”Nikolla Vapcarov” nr.2 në lagjen Qendër.

Nga QRMK informojnë se ujë nuk do të ketë deri në përfundim të punimeve.