Ajo është një nga këngëtaret më të njohura shqiptare, e cila tashmë karrierën e saj po e ndërton jashtë vendit.

Padyshim që Elvana Gjata konsiderohet gjithashtu si nga nga këngëtaret më të bukura. Këtë herë e shohim në paskuintat e një festivali në një foto të publikuar në vitin 2009 nga Gazeta Shqiptare. Me bikutina dhe mjaft e emocionuar për performancën e saj, Elvana nuk e ka aspak mendjen që po fotografohet.