Nëna e Beyonce, Tina ka folur për jetën me binjakët Rumi dhe Sir.

“Është emocionuese, një përvojë e mrekullueshme”, tha gjyshja e re për ET për mënyrën se si Beyonce dhe Jay Z po përshtaten me jetën me tre fëmijë.

Ajo shtoi se Blue Ivy tashmë është duke e dashur rolin e saj si një motër e madhe.

“Ajo është shumë krenare dhe shumë e emocionuar, është një motër e mirë e madhe me të vërtetë. Ajo kujdeset për ta shumë”, tha ajo.