Bebe Rexha është njëra ndër këngëtaret me prejardhje shqiptare, që po shënon sukses në tregun e muzikës ndërkombëtare.

Pa dyshim, që paraqitja publike është një element të cilit artistët tanë i kushtojnë shumë rëndësi.

Në një imazh që Bebe ka shpërndarë së fundi në rrjete sociale, shihet e veshur me të zeza dhe këtë veshje e ka kombinuar me këpucë të kuqe.

Pantallonat shumë të ngushta, i vinin në pah të pasmet “bombastike” të këngëtares, për të cilat këngëtarja ushtron shumë