Në sezonin e verës për të u ndier rehat patjetër duhet të kemi mbathur këpucë të përshtatshme.

Mirëpo krahas rehatisë ne dëshirojmë që edhe të dukemi lezetshëm.

Këpucët dhe sandalet me kordele janë tendenca më e re për këtë sezon të cilat do të na bëjnë të dukemi elegante dhe të veçanta në paraqitjet tona.

Shikoni disa nga modelet e këtyre këpucëve me kordele, gjeni ato që iu prezantojnë juve më së miri.