Një foshnje e cila sipas mjekëve kishte vdekur dy ditë më parë, në kohën kur ishte në kufin, dëgjuan zhurmë brenda tij, shkruan lajmi.net

Një kushëri i çiftit që kishin humbur fëmijën e tyre e hapi kapakun e kufinit dhe pa se vajza po e lëvizte kokën.

Menjëherë ai e kapi dhe më pas e dërguan në spital ku vajza u rikuperua ku pak pak ditësh u dërgua në shtëpi shëndoshë dhe mirë.

Rasti i saj nuk është e vetmja mrekulli që ka ndodhur në këtë botë. Shikoni videon më poshtë për më shumë.

T mobile In article [4]
Global