Një burrë i ve i dërgoi 2 mijë mesazhe romantike në det përmes shisheve të qelqit, por ai ju nënshtrua kritikave dhe ‘urrejtjes’ nga vendasit e zemëruar të cilët e akuzuan atë për mbeturina, transmeton gazetametro.

Craig Sullivan, 49 vjeç, filloi të dërgonte mesazhet e tij të dashurisë pas humbjes së gruas së tij, e cila kishte vdekur si pasoj e kancerit, 18 muaj më parë.

Ai u nis nga shtëpia e tij në Londër dhe udhëtoi për në plazhe të ndryshme britanike për t’i liruar shishet e qelqit me mesazhe romantik në ujë.

Por kërkimi i tij romantik është kritikuar ashpër nga ambientalistët pasi gjetën 30 shishe qelqi në gjirin piktoresk Rhossili të Uells’it.

Global