Një dhomë hoteli me pamje mahnitëse në saferin, ku nga tigrat të ndanë vetëm një xham, por pamja është e paharrueshme.

Jane Fryer ka rrëfyer dhe publikuar foto në “Daily Mail” një mbrëmje emocionuese në rezervatin e ri “Port Lympne Reserve Tiger Lodge” në Kent të Anglisë.

“Kur hapëm derën dhe na u shfaq pamja e mrekullueshme, por njëkohësisht e rrezikshme, mendova se duhet të largohesha sa më parë, para se të më suleshin kafshët e rrezikshme, por më pas gjithçka ishte një mrekulli që nuk do të harrojë kurrë”, është shprehur ai.