Të izoluar nga të tjerët janë edhe të dënuarit e terrorizmit.

Të dënuarit e terrorizmit janë t ë izoluar nga të tjerët. Kështu tha në Puls të KTV’së, Rasim Selmani, drejtor i burgut të Sigurisë së Lartë në Gerdovc.

“Kemi marrë disa masa, duke i ndarë nga pjesa tjetër e të burgosurve dhe ata monitorohen 24 orë në ditë nga një staf i trajnuar që merret me ta. Tash janë plan programet rehabilituese pra deradikalizimin e tyre”, ka thënë ai.

“Mund të them me plot kompetencë se nuk ka shtim të radikalizmit në burgjet e Kosovës, pra nuk ka shtim të ideologjisë ekstreme siç po dëgjojmë”, ka shtuar ai.