Uindi Haxhia, motra e këngëtares Enca gëzon një vëmendje të madhe nga mediet.

Ajo është shumë aktive edhe me rrjetet sociale, ku publikon fotografi pothuajse çdo ditë.

Edhe sonte Uindi hodhi një fotografi të tillë ku shihet se ka ngjyrosur flokët.

Tashmë ngjyra e tyre është vjollcë dhe ky ndryshim i bërë po i rri mjaft mirë.