Një shofer gjatë vozitjes me makinë ka nxjerrë këmbën e tij të majtë në dritare, duke vozitur kështu vetëm me njërën këmbë.

Një lexues i Indeksonline ka dërguar këto pamje, duke treguar se ngjarja ka ndodhur në magjistralen Prishtinë-Pejë, më saktësisht në Sllatinë.

Sipas pamjeve, shihet se veturën që e vozitë ky shofer është me targa të huaja.
Shikoni dhe vet pamjet e mëposhtme.

T mobile In article [4]