Modelët nga Holanda dhe një menaxher i tyre po ankohen se u mashtruan nga një qytetar i Kosoves që i ftoi në garën e Miss dhe Mister Universit.

Por Avni Xhoxhaj, po arsyetohet se gara u shty, ndërsa paratë e konkurruesve ia morën hotelet.

Kronikën e plote e gjeni ne videon poshte: