Ekipet nuk kanë mëshirë ndaj njëra tjetrës as në miqësore. Kjo është vërtetuar gjatë ditës së sotme në miqësoren mes Pro Patria Stormvogels Combinatie e Sparta Rotterdam, që përfundoi 1:22. Golin e vetëm dhe të nderit PPSC e shënoi në fund të ndeshjes