Policia në Sparkbrook të Anglisë, ka nisur hetime për tre stiliste flokësh, që e kanë rrahur brutalisht një kliente.

Kjo e fundit ishte ankuar për formën e prerjes dhe mënyrën si ia rregulluan flokët, pasi që pagoi për shërbimin.

Punonjëset e sallonit nuk e pritën mirë, dolën përjashta duke e grushtuar dhe shqelmuar për një kohë të gjatë.

Deri më tani janë intervistuar dëshmitarët, ndërsa nuk bëhet e ditur për lëndimet që ka marrë gruaja që vetëm mbrohej.