Denisa është këngëtarja 28-vjeçare, e cila u nda nga jeta për shkak të një sëmundjeje të pashërueshme. Ajo luftoi për një kohë të gjatë me kancerin, por nuk arriti të fitonte këtë betejë.

Një artiste e re në moshë me origjinë nga Rumania, e njohur gjerësisht në vendet e Ballkanit, e madje disa prej këngëtarëve shqiptarë ishin miq të saj të mirë.

Denisa Jungle, emri i tij i vërtetë Denisa Emilia Răducu, u lind më 13 dhjetor, 1989 në Dragasani, Valcea. Denisa është rritur në një familje muzikantësh nga i ati dhe muzika ishte pjesë e jetës së saj që nga fëmijëria e hershme.

Në njoftimin e ndarjes së saj nga jeta, familja thotë se tani Denisa po këndon e engjëjt.