Është ndarë nga jeta aktori njohur Nelsan Ellis.

Aktori  39 vjeçar  ishte më i njohur për rolin  e tij si Lafayette Reynolds në serialin True Blood.

“Nelsan ka vdekur pas disa komplikimeve në zemër”, ka konfirmuar menaxheri i aktori, Emily Gerson Saines, për THR. “Ai ishte një talent i madh, dhe fjalët dhe prania e tij do të mungojnë gjithmonë”.