Aktorja Chloe Bennet dhe aktori i “Walking Dead” Austin Nicolas, janë ndarë.

“Ata e respektojnë njëri-tjetrin dhe e duan njëri-tjetrin, por gjërat që nuk funksionuan më pas më shumë se katër vjetësh”, ka thënë një burim i afërt pranë ish-çiftit për Just Jared.com.

“Chloe dhe Austin kanë ndarë rrugët e tyre para më shumë se një muaji”.

Të dy, u fotografuan së bashku për herë të fundit më 29 prill. Ata u takuan për herë të parë në vitin 2013 gjatë xhirimit të “Agents of S.H.I.E.L.D”.